Abonnementsinformatie bekijken

U kunt de geldigheidsperiode van een abonnement controleren op een mobiel apparaat van een ouder waarop Kaspersky Safe Kids is geïnstalleerd.

informatie over het abonnement kan alleen in de premium versie van de app worden bekeken.

Zo controleert u de geldigheidsperiode van het abonnement op een mobiel apparaat van een ouder:

Tik in de navigatiebalk van Kaspersky Safe Kids op op Android-apparaten en Extra op iOS-apparaten.

De geldigheidsperiode van het abonnement wordt boven in het scherm weergegeven. Tik voor meer informatie op de geldigheidsperiode van het abonnement.

In het onderdeel Abonnementen op My Kaspersky kunt u de sleutel, de geldigheidsperiode van het abonnement en andere informatie over het abonnement zien.